Новини

Waterpoof Съединителна кутия ефективността водоустойчиваУстойчивост на вода е важен показател за изпълнение на Waterpoof кутия. Сертифициране тест, първият стареене предварителна тест и след това анти зачервяване тест и след това чрез появата на структурните инспекция и честотата издържат напрежение тест, за да съди. Тестът може да мине гладко, в зависимост от степента на защита на Waterpoof Съединителна кутия, за запечатване и печат защита на Waterpoof кутия пряко засяга защитата на крайния компонент и нивото на защита, течове. По отношение на конвенционалните изграждането на Waterpoof кутия си дизайн и от материали дефекти са били разкрити без съмнение в изпитването за сертифициране.

Основни феномена на провала на Waterpoof Съединителна кутия анти зачервяване тест може да бъде разделена за следното:

⑴ Waterpoof Съединителна кутия запечатан кутия тялото много вода;

⑵, Waterpoof Съединителна кутия кутия и на платка материал не съвпадат;

⑶ Waterpoof кутия запечатване гайка крекинг недостатъчност;

⑷, Waterpoof кутия в предварително третиране стареене тест кутия деформация;

⑸, Waterpoof Съединителна кутия уплътнителен пръстен стареене предварителна тест недостатъчност, или други причини.

Чрез анализ на неуспех явлението в процеса на по-горе тест, се получават по следните причини: (1) на заключване дизайн на кутията: проектиране на ключалката е основната причина, водеща до провала на теста. Две Обтегач режим прави силата на корицата концентрирани в две точки, плюс голяма площ на капака, което води до останалите точки на сила е много неравномерно. Особено при високи температури останалата част от точките от пръстен термична експанзия, материал, засегнати от топлина и мек, води в Waterpoof кутия на устата, засягащи полето на печата, който не е в водоустойчив IP65 тест Waterpoof Съединителна кутия водоустойчив тест деформация след голям брой продукти Water1)

В допълнение кутия Waterpoof след 240 часа на стареене тест, въпреки че пломбата не падна, но определителен член кутия, капака има вариант, също ще повлияе полето на печата.

(2) неправилно селекция от каучук материал за Waterpoof Съединителна кутия печати:

Поради избора на запечатване материал не е подходящо, в Waterpoof Съединителна кутия 240 часа стареене предварителна тест, удължаване и свиване е намалял, печат материал твърдостта се увеличава, след намаляване на полето и капака на запечатване изпълнение, води до запечатване може да не напълно запечата кутията и капачето на слота, в резултат на вода инфилтрация, Анти зачервяване тест не успя.

(3) Waterpoof Съединителна кутия кутия пластмаса и Слънчев модул запечатка след предварителна тест стареене, лепилото не успее.


Свързани новини