Новини

Waterpoof Съединителна кутия защита срещу токов удар и изтичане защитаУстойчивост на вода е важен показател за изпълнение на Waterpoof кутия. Сертифициране тест, първият стареене предварителна тест и след това анти зачервяване тест и след това чрез появата на структурните инспекция и честотата издържат напрежение тест, за да съди. Тестът може да мине гладко, в зависимост от степента на защита на Waterpoof Съединителна кутия, за запечатване и печат защита на Waterpoof кутия пряко засяга защитата на крайния компонент и нивото на защита, течове. По отношение на конвенционалните изграждането на Waterpoof кутия си дизайн и от материали дефекти са били разкрити без съмнение в изпитването за сертифициране.

Основни феномена на провала на Waterpoof Съединителна кутия анти зачервяване тест може да бъде разделена за следното:

⑴ Waterpoof Съединителна кутия запечатан кутия тялото много вода;

⑵, Waterpoof Съединителна кутия кутия и на платка материал не съвпадат;

⑶ Waterpoof кутия запечатване гайка крекинг недостатъчност;

⑷, Waterpoof кутия в предварително третиране стареене тест кутия деформация;

⑸, Waterpoof Съединителна кутия уплътнителен пръстен стареене предварителна тест недостатъчност, или други причини.

Чрез анализ на неуспех явлението в процеса на по-горе тест, се получават по следните причини: (1) на заключване дизайн на кутията: проектиране на ключалката е основната причина, водеща до провала на теста. Две Обтегач режим прави силата на корицата концентрирани в две точки, плюс голяма площ на капака, което води до останалите точки на сила е много неравномерно. Особено при високи температури, останалата част от точките от топлинно разширяване на пръстена, топлината, засегнати от омекотяване на материала, което води до Waterpoof Съединителна кутия устата, засягащи полето на печата, който не е в тест за водоустойчив IP65.

В момента домашни употребата на най-материал е ABS материал, на пазара движение на водоустойчива кутия е разделен на три нива:

Първо международна марка водоустойчива кутия, защото времето е доказала качество, но цената е по-скъпо;

Второ, вътрешните high-end водоустойчива кутия, новобранец предприятия да създаде марка, изборът на материали за внос на нови материали, докато цената е повече в съответствие с вътрешния пазар.

Трето не се изисква местните нисък клас продукти, приложения и нивото на качеството на водата и качеството на проекта, материалът е обикновено 2 пъти или 3 пъти материал, предимствата на ниски цени.


Свързани новини