Новини

Капачка за свързване на водата Anti-aging Properties, устойчивост на корозияКапачката за свързване на водата в проекта трябва да разгледа проблема;

1. Избор на материали: текущите продукти Waterpoof Junction Box, основните области на приложение са сравнително лоша среда на сцената и открито поле. От гледна точка на безопасността на продуктите трябва да се вземат под внимание устойчивостта на удар на материалите, статична здравина на натоварване, изолационни свойства, * нетоксични *, противовъзпалителни свойства, устойчивост на корозия, свойства за забавяне на горенето. (Нетоксичните ефекти са широко засегнати, главно поради това, че ако продуктите на Waterpoof Junction Box в случай на пожар, изгарянето няма да отделя токсични и вредни газове, обикновено в пожара, когато пожарът често се дължи на вдишване на голям брой токсични газове и смърт най-много.

2. Структурен дизайн: трябва да се вземе предвид общата якост на Waterpoof Junction Box, красива, лесна за обработка, лесна за инсталиране и рециклиране. В момента международните производители на продуктите Waterpoof Junction Box не съдържат метални части, което може да опрости процеса на възстановяване на продукта. Но сега повечето от местните производители избират различни материали, материали, анти-восъчни променливи характеристики са лоши, обикновено в Waterpoof Junction Box инсталиран в гнездото с месингова вложка за увеличаване на монтажната сила, така че процесът на рециклиране на материали ще увеличи времето и себестойност. Ако използвате редовните производители, за да осигурите висококачествени показатели на суровините, те могат да решат подобни проблеми.

3. Дебелина на стената: обикновено при проектирането на продуктите, за да се вземе предвид общата цена на продукта, трябва да бъде възможно най-много, за да се отговори на устойчивостта на удар на продукта и на устойчивостта на восъчни промени в работата, се опита да се намали дебелината на дебелината на продукта, в дизайна, ABS и PC Дебелина на стената на материала обикновено е между 2,5 и 3,5, полиестерът, подсилен със стъклени влакна, обикновено е между 5 и 6,5, алуминиеви продукти за леене под налягане, дебелината на стената обикновено е между 2,5 и 6. Дебелината на стената на материала в дизайна трябва да отговарят на повечето изисквания за инсталиране на компоненти и аксесоари.

4. Избор на материал за престилка: За продуктите на Waterpoof Junction Box често използваните материали за запечатване са: PUR, EPDM, Neoprene, Silicon. Изберете запечатаната престилка трябва да вземе предвид температурния диапазон, якостта на опън, разтягането, твърдостта, плътността, скоростта на сгъстяване, химическата устойчивост.

Водоустойчива разпределителна кутия вярват, че такъв материал в живота ни и няма да се чувстват странни, а след това какъв материал за такава материя какви специални характеристики?

Подробности за следното описание: Първо, водонепропусклива разпределителна кутия с прах, защита, киселинност, алкална, външна, водонепроницаема кутия за разпределение с красиво, стабилно качество, напълно изолирана непроводима деформация и други характеристики на широката гама от приложения : Кутия за управление, кутия за прехвърляне, кабелна кутия, разпределителна кутия, кутия за свързване, кутия за инструменти, кутия за превключване на бутони, кутия за бутони, малък терминал, сигнал, реле, измервателно устройство, комуникационна кутия и друго оборудване. Пълна изолационна защита, използване на метална студено валцована стоманена плоча електростатичен спрей или кутия от неръждаема стомана; различните модули на прозореца за наблюдение на компютъра могат да бъдат отворени, гъвкави и безопасни; горе е кратък анализ на някои от специалните характеристики на процеса на разпределение на водата, От други гледни точки.


Свързани новини