Новини

Трифазни метър кутия защита на оборудване за осигуряване на нормалната работа на систематаМощност скока защитник в полето на метър за три фаза се нарича мощност светкавица защита устройство. Той е подходящ за защита на косвени мълния и директна мълния или други преходни свръхнапрежения в системата за захранване с променлив ток 50 / 60HZ и номинално напрежение 220V / 380V. , Се прилагат за семейно жилище, третични индустрия и изискванията за защита на промишлени скока, с относителна фаза, спрямо относителната централната линия, на централната линия и неговата комбинация от защита режим.

Области на приложение

Мощност скока защитник за AC 50 / 60Hz, номинално напрежение 220V / 380V ТТ, TN-S, TN-C, то и други захранване системи и системи за контрол и власт на ниско напрежение на фабрика, непреки мълния и директна мълния ефекти или други временни пренапрежения скока защита, главно за жилищни, три фаза Брояч полето висшето промишленост и индустриални и минни предприятия в области като изискванията за защита на скока.

ефект

Мощност скока защитник обикновено е свързан паралелно на веригата система, при възникване на мълния, в сградата на различни видове метални тръби, линия, генерирани от висока интензивност електромагнитна индукция, което води до голям брой пулс енергия, мощност скока защитник ще играе роля в свръх-ток в земята, три фаза Брояч полето намаляване на потенциалната разлика между различните пристанища на устройството. Той е подходящ за преходни свръхнапрежения защита на 220 / 380V мощност система за снабдяване и дистрибуция. Продуктът може да ефективно потиска индуцираната свръхнапрежения, причинени от мълния и операционната свръхнапрежения система, защита на оборудването и гарантиране на нормалното функциониране на системата.

принцип

Мощност скока защитник е разделен на два вида взривозащитени кутия и модулни. Приеха много добър нелинейни характеристики на варисторен. При нормални обстоятелства, скока защитник в състояние много висока устойчивост, херметичност е почти нула, да се осигури нормалното енергоснабдителната система. Когато на електроенергийната система скока от претоварване, силата surge протектор веднага в nanosecond време проводимост, три фаза Брояч полето свръхнапрежения амплитуда ограничението в безопасен работен диапазон на устройството, докато енергията на скока в земята, за да освободи вън. Впоследствие, скока защитник и бързо стават висок импеданс държава, която не влияе на нормалното електрозахранване.

Работни характеристики

Защита на голям поток, ниско остатъчното налягане, постя отговор време

Използване на новите технологии за потискане на дъга, да се избегне напълно на огъня;

С мощност статут указание посочва скока защитник работа статус;


Свързани новини