Новини

Три фаза метър кутия по-удобно да се наблюдава използването на електроенергияТри фазова измервателна кутия С развитието на науката и технологиите измервателната кутия е все по-разнообразна. И какво от това? Дали те са различни? Как можем да изберем правото на собствената си кутия за измерване? След това слушайте как да ви разкажа?

Засега такива кутии са главно обикновени кутии, стъклени кутии, прозрачни кутии, кутии за картотеки, предплатени кутии и т.н. Обикновена измервателна кутия Това само играе ролята на защита от напрежение в семейството и нищо особено. За кутия от стъклен тип в момента е в горната част, следната е нейната роля:

Това е нов материал, изработен от кутия за маса, има добра изолационна способност, за да предотврати изгарянето, устойчивостта на корозия, антистаряването и т.н., благодарение на такова добро представяне, в огъня, когато този материал може да бъде добър начин да се предотврати възникването на пожар, Три фаза Meter Box, която може ефективно да намали появата на пожар. В допълнение към това напрежение бокс живот е много дълъг, той може да се използва обикновено 35 години или така. Така че хората използват за сравняване на ползите, така че от хората харесват, а сега много компании, компании започват да го използват дърпам.

Според резултатите от проучването се вижда, че все по-често срещаните причини за пожарната авария се дължат най-вече на прекомерния ток в електрическата верига, причинена от пожар, предизвикващ сериозен пожар. Използването на кутия за измерване на типа карта е по-удобно и нейната работа е да разчита на хората да контролират картата. Изолационният му ефект е по-добър, има устойчивост на корозия, устойчивост на окисляване, водоустойчив трифазен метър и други свойства. Прилага се основно в училищата, учениците могат да използват таксата за електрическа карта и след това да заредят зареждането на електрическата карта в кутията за измерване, за да заредят заряда на електричеството. Това може да укрепи училищното управление на студентската електрическа ситуация.

За някои прозрачни измервателни кутии, този продукт е изработен от внос от поликарбонат (PC) и внасяни ABS пластмасови пластмаси, забавящи пламъка, с лесен контрол, малък размер, леко тегло, анти-манипулации, анти-ултравиолетови и т.н. Основната му характеристика е прозрачна характеристика, трифазна метрична кутия, която може да направи хората по-удобни да наблюдават използването на електричество и някои проблеми с веригата. Подобно като поставянето на кутията е много по-малко от огъня в Китай. Този стил на дизайна е не само по-удобен от други модели на кутията, а повече от другите кутии са по-сигурни. Така че Мафи Feng само прозрачен метър кутия като водещ продукт на компанията, качество, цена ще ви накара да сърцето.


Свързани новини