Новини

Трифазни метър кутия инсталирането и използването на вниманиетоНие всяко домакинство ще използва три фаза метър полето три фаза Брояч полето освен висока сигурност изпълнение, какви са характеристиките на това? Неметални три фаза Брояч полето производителите да ви кажа прозрачен три фаза Брояч полето кутия материала характеристики и предимства:

Трифазни Брояч полето | прозрачен три фаза Брояч полето 1, три фаза Брояч полето | прозрачен три фаза Брояч полето добри електрически характеристики

Влакнесто армирани полиестерен материал, използван в производството на електрически продукти има следните електрически свойства:

Съпротивление на изолацията (24 часа на потапяне): 1.0x10 ниво

Устойчивост на дъгата: 180s

Устойчивост на проследяване индекс: ≥ 600v

Изолация защита и анти-пълзене показатели в съответствие с DIN / VDE стандарти. Maifeng три фаза Брояч полето производството на този материал не само има отлично разпределение кутия електрическа изолация, Maifeng мощност разпределение оборудване и при високите честоти също така да поддържа добри електроизолационни свойства, от електромагнитни, не отразяват електромагнитни вълни. Тези свойства са далеч от метални материали.

2, трифазни Брояч полето

Прозрачен три фаза Брояч полето влакнесто засилени полиестер материал има добър киселина, разредена алкални, сол, органични разтворители, морска вода и други характеристики, корозия и метални материали не са киселина, непоносимост море вода корозия.

3, трифазни Брояч полето | прозрачен три фаза Брояч полето светлина висока якост

Специфични сила и специфичен модул са един от показателите за измерване на материалните абсорбционния капацитет. Модул на влакнесто засилени полиестер материал е подобен на този от стомана, но неговата специфична якост може да достигне до 4 пъти от стомана.

4, трифазни Брояч полето

Когато компонентът е претоварен и малко количество фибри е счупен, натоварването на производството на три фаза Брояч полето бързо се разпространява на непрекъсната влакна за постигане на механичното равновесие. Това е един метален компонент, който не може да се сравнява.

5, трифазни Брояч полето

Якост на опън на влакнесто засилени полиестер материал е малко по-добро от това на стоманата, стомана и най-метални материали. Съпротивление на умора е 40 % -50 % от неговата якост на опън. Против умората на фибри подсилена пластмаса границата е обикновено по-висока от тази стойност, най-високата може да достигне 70 % -80 %.

6, трифазни Брояч полето | прозрачен три фаза Брояч полето топлопроводимост е нисък, коефициента на разширяване е малък

Топлинен стрес, генериран когато има температурна разлика е много по-малка от метала.

7, трифазни Брояч полето

В неметални материали влакнесто армирани полиестерен материал е отличен против стареене свойства. След против стареене изпълнение тест показва, че използването на различни места, климатична зона е различно от повърхността на максималната стареене дебелината на 20 години по-малко от 50 микрона. Повечето от минимална дебелина на полето е 5 мм, по-малко от 1 % от дебелината на кутията, така че механичните свойства на полето има няма значително въздействие. Така че компанията взе специален UV-устойчив процес повърхностна обработка, по-засилено си анти-стареене свойства.

8, трифазни Брояч полето | прозрачен три фаза Брояч полето топлопроводимост е нисък, коефициента на разширяване е малък

Топлинен стрес, генериран когато има температурна разлика е много по-малка от метала.

Прозрачен три фаза Брояч полето инсталиране и употреба да се обърне внимание на въпроса:

1. Моля, проверете внимателно инсталирането на три фаза Брояч полето части от непокътнати.

2. инсталация местоположение трябва да бъде избран без тежки вибрации, въздействие не е достатъчно, за да се повреди на електрическите компоненти на мястото.

3 три фаза Брояч полето трябва да бъде инсталиран вертикално и ъгъла на наклона не трябва да надвишава 5 °.

4. В хода на използването на поддръжка и почистване на три фаза Брояч полето сцена.

5 материалите, използвани в полето на три фаза метър не са устойчиви на алкални, оксидиращи киселини и амини, кетони разтворим в хидрогенирано пътища и ароматни разтворители, така че трябва да избягват контакт с тези химикали.

6. Избягвайте остри и твърди обекти да драскотина на повърхността на три фаза Брояч полето по време на употреба.

7. три фаза Брояч полето инсталация трябва да се опитате да изберете на хладно сухо място да се избегне пряка слънчева светлина за дълго време да се удължи на три фаза метър кутия и електромер и електрически компоненти на експлоатационен живот.


Свързани новини