Новини

Монофазни Plug-in м поле запази достатъчно безопасно разстояние1. Какви са електрически инструменти и инструменти, често използвани при декорация?

Електротехник-често използваните инструменти се отнасят до инструментите, които се използват от професионални майстори. За електрически оператори, способността да се запознаят със структурата, производителност, единични фаза Plug-in Брояч полето използване и спецификация на електрически инструменти директно ще се отрази на ефективността на работата и за качеството на работата и техните собствени или другите лична безопасност.

Декорация, често се използва в електрическите прибори и инструменти са както следва:

(1) електрическите уреди: според неговото измерване функция може да бъде разделена амперметър, волтметър, мултицет, megger, земята се разклаща маса и така нататък.

(2) електрически инструменти: Тел клещи, клещи островърхи носа, диагонал клещи, тел бои, електрически желязо, електрически нож, като активните ключове.

2. Какви са типовете на ниско напрежение electroscope-често използваните инструменти?

(1) ниско напрежение electroscope

Ниско напрежение electroscope, известен също като тест перо, е да тествате тел, единични фаза Plug-in Брояч полето електрически уреди са общ инструмент, обхват на детекция на 50 ~ 500V писалка, винт и различни комбинации. Ниско напрежение electroscope от върха писалка, Бък съпротива, неонови тръби, пролет, писалка опашката метал тяло и други компоненти.

(2) използването на ниско напрежение electroscope и предпазни мерки

1) преди употреба първо в електрически проводник за да проверите дали нормална светлина на писалката, тест неговата надеждност.

2) в ярка светлина често не е лесно да се види на неонова тръба светят, трябва да обърне внимание на тъмно.

3) Въпреки че писалката върха има същата форма като отвертка, единични фаза Plug-in Брояч полето това могат да издържат много малко въртящ момент и не може да се използва като отвертка, в противен случай тя ще бъде повреден.

4) ниско напрежение electroscope може да се използва за разграничение между фаза линия и нулевата линия, неон крушка е фаза линия, не ярка е нулевата линия. Ниско напрежение electroscope може да се използва за определяне на земята вина. Ако се случи трифазни четири тел верига в еднофазен терен вина, тест неутралната линия с химикалка, единични фаза Plug-in Брояч полето неон балон ще изгрее; в системата на проводника трифазен, с перо да тествате три фаза линии, светли друга фаза не е ярка, тогава тази фаза може да има терен вина.

5) ниско напрежение electroscope може да се използва за определяне на нивото на напрежение. По-тъмните на neon балона, колкото по-ниско напрежение, ярки неонови балона, колкото по-високо напрежение.

3. Какви са най-често използваните инструменти за високо напрежение electroscope?

(1) високо напрежение electroscope

Високо напрежение electroscope, известен също като високо напрежение електрически уреди, основните видове светлинно излъчваща на electroscope за високо напрежение звук и светлина тип високо напрежение electroscope. Светещи високо напрежение electroscope от захващане, запазване пръстен, скрепителни винтове, неонова тръба прозорец, неонови тръби и метални сонда (кука) и други компоненти.

(2) високо напрежение electroscope използват предпазни мерки

1) преди употреба първо да се определи electroscope високо напрежение, номинално напрежение трябва да се измерва с напрежение ниво на електрическо оборудване да се адаптира, единични фаза Plug-in Брояч полето да не застрашават личната безопасност или недооценяване на оператора.

2) с високо напрежение electroscope за тестване и електричество операторът трябва да носят да отговарят на изискванията на изолирани ръкавици, ръка в следващата част на запазване пръстена, не един човек сам тест, трябва да се създаде лична хигиена. Същото трябва да бъде в електрическото оборудване за проверка на изпълнението на electroscope първо непокътнати.

3) тест, за да се предотврати появата на фаза или земята късо съединение злополука; и от заредените орган трябва да поддържа достатъчно безопасно разстояние, обръщат внимание, единични фаза Plug-in Брояч полето 10kV високо налягане безопасното разстояние 0.7 м или повече.

4) при използването на високо напрежение electroscope навън, тя трябва да се използва при хубаво време. В дъжд сняг, мъгла и влага във времето не трябва да се използва за предотвратяване на опасността.


Свързани новини