Новини

Единични фаза E - метрова кутия спомагателни защита или повтарящи се защитаЕдинична фаза E - метър кутия домакинство електричество инсталация, трябва да има общо превключвател, дома вътре в електрическото оборудване аномалии или нуждата от прекъсвания, навременно тегли ножа. Сега Начало енергия доставката отдел управление на полето на разпределение е била инсталирана в главния прекъсвач (потребителят може да затворите или изключвате самите), вътрешен монтаж често използвани Multi-цикъл инсталации, единични фаза E - Брояч полето веригата разполага с отделна прекъсвач (въздух комутатор) защита, главния прекъсвач е бил губи смисъл, няма нужда да инсталирате главния превключвател. Но потребител по полето разпределение оборудване, проектиране собствените инсталационната програма.

1, ниско напрежение прекъсвач (въздух ключ): ниско напрежение прекъсвач в същото време с претоварване защитата и късо съединение защита, автоматично пътуване след затваряне или изчакайте за момент да продължи да захранване, и по-надеждна, така че домът превключвател, Единична фаза E - метър кутия прекъсвачи са предпочитани; ниско напрежение прекъсвач недостатъци на структурата е сложна, къса верига за защита и защита от претоварване може да бъде невалидна, когато там е не пряк изключване на точка, не може да се използва като поддръжка превключване.

2, течове Закрилник, семейството схема ако инсталирането на квалифициран течове Закрилник, не само за защита на хората на електрически шок безопасност и по принцип може да докаже, че си домакински уреди и линии са нормални, няма никакви сериозни течове явление.

Начало инсталирането на защита от течове трябва да обърне внимание инсталирането на изтичане устройство за защита не е равно на foolproof, дори добро качество течове протектор не може да гарантира надеждна пътуване, устройство за защита на изтичане е предназначена за пътуване размер на ток, технически няма определена точност, но токов удар върху човешкото вредите изтичане е същото, единични фаза E - Брояч полето същите ток, различни хора, различно време и място, различни среди и други наранявания на хора е не е същото; същият ток, за някои хора могат да се чувстват малко чувство, за някои хора ще бъдат изненадани, за някои хора ще бъдат фатални опасност, така изтичане покровител може да бъде само спомагателен защита или повторно защита, не може да се използва като домашна защита срещу електрически шок.

Основната защита на електроенергията за домакинствата е да разчитат на надеждна заземяване устройство за постигане, обикновените хора никой да се докоснат и електрически проводници, и дори изолирани проводници няма да отида да докосване, но перални машини, хладилници и други електрически уреди често трябва да се свържете, ако течове, рискът е голям, така че дълготрайност на домакински уреди трябва да използват квалифицирани проводника куплунга, заземяване и гнездо заземяване много тясно свързан с възможни течове в земята, да защита на личната безопасност.

В допълнение, не всяко семейство може да бъде в автобуса на изтичане на електрическа защита, старите къщи и стари уреди, възможността за изтичане, нова къща кухня, баня, фасада и последния етаж и понякога наводнения линии през тези много или комутатор гнездо в мокра зона, могат да протекат препъване.

3, изтичане защита прекъсвачи, въздушните прекъсвачи и течове прекъсвачи заедно, е изтичане защита автоматични прекъсвачи, която е по-добра защита на електрически уреди, изтичане защита, защита от претоварване и късо съединение защита, единични фаза E - Брояч полето е висок стандарт жилища, луксозни жилища и жителите на града на висококачествени жилища предпочитан комутатор. Живеещи в тези къщи, използването на електрически уреди, инсталирането на материалите, процесите са висококачествени, възможност да изтече по-малко жилища, нивото на цялостната електрическа изолация да бъде по-висока, не е лесно да предизвика изтичане защита прекъсвач пътуване.

Втори и трети принципи

"Три принципи" е важен принцип за декорация на дома, но и важен принцип на полагане семейството линия, три секс е "сигурност", "практически" и "декоративни."

Домакинство електричество, независимо дали това е използването на електрически уреди, полагането на линия, на първо място да гарантира, че "сигурност", неправилно използване на енергийни източници, оборудване стареене и всички видове на непредвидени фактори не може да бъде сигурен, могат да образуват загуба на живот and свойство. За безопасност няма никакви абсолютна, единични фаза E - метър поле дори ако то е в съответствие с националните стандарти на продукта, също може да е поради различни причини за електроенергия произшествия. Високо качество домакински електрически продукти, всички аспекти на изпълнението са обикновено много по-висока от националния стандарт да предоставят на клиентите с по-висок коефициент на безопасност, да се увеличи избягването на инциденти. В материал или електрически уреди за постигане на "безопасност" въз основа на качеството на инсталиране, качество на употреба, поддръжка качеството е много важен всяка връзка под стандарта, е потенциален риск, по всяко време могат да възникнат инциденти по сигурността.

Практическата страна на домакинство електричество, независимо дали това е избор на домакински уреди, превключвател избор и избор на местоположение, и т.н., трябва да помислите за практичност, участък от линията да разгледа марж, контакта, ТВ гнездо, гнездо за компютър и др., Според семейството през последните години промени, оформление в най-вероятно да промените местоположението, може да не може да бъде хаотично, но не още по-добре.

"Безопасност" и "практичност" "декоративни" и се превърна в центъра на вниманието. В жизнената среда в рамките на външния вид на различни електрически продукти, единични фаза E - Брояч полето ако не са интегрирани в стила на цялата семейна среда, често стават промиване на вътрешна украса. В частност, броят на панел ключове, контакти и т.н., присъщо качество, Външен вид на на красива, изборът на място и така са много важни, най-добрият начин за постигане на максимална хармония и единство, така че всички ключове и контакти в стаята на завършек.


Свързани новини