Новини

Енергия измерване клеморед квази-точностЕнергия измерване терминал използването на колебанията на електромагнитното поле да определи лице, същото нещо, едно нещо или въздействието на околната среда, можем да изберем да ни фаза на храна, растения или почва и човешката енергия, защото е привлечени електромагнитно поле колебания за измерване на точността на хората да видите енергия, за да видите на проводник, областта на енергетиката не е силно достатъчно, достатъчно мускули да се отпуснат, умът не е в състояние да се успокоя, успокоявам без много смущения. Използваните инструменти може да се съди само от силата на пръстите си, ръката, или посоката и броя на завъртанията на метална верига а сега методът за измерване на енергията на метална верига.

Начинаещи са най-добре да изберете лека верига, по-проводими метален ефект е по-добре, но може да бъде всеки метал, горната част на веригата може да се мотае с тегло от неща, като кристална топка, но не е много важно, ще бъде измерено неща в самолета таблицата , с обичайните писане на лесно ръчни, енергия измерване терминал е по-добре, окачен на индекс пръст, от палец внимателно натиснете, тогава спрете и нека веригата да превърне своите собствени, посоката на въртене там са три възможни, че часовниковата стрелка (дясно) , обратно на часовниковата стрелка (наляво), назад и напред люлка или не.

Посока на часовниковата стрелка тази фаза или положителен отговор, ако се измерва една и съща храна или околната среда енергия, а след това на броя на завъртанията до автоматичното спиране, повече броя на обиколките, толкова по-голям по-добре; Ако е срещу часовниковата посока, това е фаза g или отрицателен отговор, същото, като измерване енергия е броят на обиколки до спирка, повече броя на обиколките, толкова по-голям представител на по-лошо; назад суинг че неутрален, не добро или лошо, възможността за преместване не е добро или нищо лошо енергия или измерени мускулите не са достатъчно, за да се отпуснете, полето на газ е твърде слаба, но трябва да се обърне внимание на нашите умове са не тихо надолу , независимо от повърхностно съзнание или подсъзнание, че своите добри и лоши също ще повлияе на посоката на веригата.

В началото на измерването, първо можете да използвате някои познати неща да направя сравнение, като например плодове и захар, течаща вода и филтрирана вода, и т.н. Опитни Сървейър точност може да бъде доста висока на запад, някои опитни хора или използвани за намиране на вода, масло източник, терминал за измерване на енергия губи нещо или лошо част от решението, и др. Знам, че една жена, тя може да се съди причината на тялото, включително и котката, кучето и метода за измерване на системата поради нейната висока точност, изчакайте три месеца преди тя да се обърнат към помагам.

Научете се да използвате много от енергията измерване терминал блок, купуват храна може да бъде измерена от плодородна почва, тези от химически торове, пестициди, селскостопански почви, е, че "органичен" (органични). Органична също имат нивото на разликите, някои никога не са използвали тор почвата, и някои от тях са през последните години започна да забраните, енергия измерване терминал много пестицидни остатъци след 20 години не могат да бъдат напълно премахнати, ДДТ е пример.

Съзнанието на засаждане хората също влияят на енергията на плодове и зеленчуци. Спомням си един път в Северна Калифорния фермерите пазар, баща ми случайно намерих една възрастна дама продажба на плодове енергия е много висока, въпреки че появата не търси, питам, стопанството на семейството си е повече от сто години история, никога не имал никакви торове или пестициди, сега по-възрастните, тя не е имал никакви енергия да се грижи за фермата, енергия измерване терминал нека fend за себе си, тя е изпълнен с любов, винаги има няколко думи и хора, които говорят за преминаване. От тогава, ние не се колебайте да купи си плодове, орехи, както и много хора не мисля, че те не са достатъчно мазнини, красиви плодове, но да купуват съседство с торове, пестициди видове плодове и зеленчуци.


Свързани новини